Olimpic Solutions SRL-D ofera servicii externalizate de administrare personal si consultanta in domeniul.    Colaborand cu firma noastra procesele de calcul salarial si de administrare a personalului vor deveni grija noastra, iar dvs veti avea mai mult timp pentru a va ocupa de cresterea afacerii. Specialistii firmei noastre au o experienta de lucru indelungata pentru a putea prelua aceasta sarcina in vederea unei gestionarii corecte si eficiente.
Serviciile de salarizare nu inseamna numai un simplu calcul salarial si cateva angajari. Lucrurile trebuie privite mai profund. Un specialist in salarizare si resurse umane va ajuta sa stabiliti intr-un mod corect dimensiunea, numarul si structura departamentelor firmei dvs Noi va sprijinim in recrutarea personalului potrivit pentru fiecare post necesar.
Specialistii nostri vor identifica atat pe baza experientei acumulate cat si prin studii de piata care este nivelul salarial portivit pentru fiecare post din cadrul companiei. In plus, chiar daca sunt relative putine facilitati fiscale in ceea ce priveste salariile, specialistii nostri le vor fructifica in totalitate astfel incat dvs sa simtiti o relaxare fiscala aferenta salariilor.
Nu trebuie neglijate nici obligatiile declarative catre Inspectoratul Teritorial de Munca, sau catre Administratia Financiara. Va scutim de grija intocmirii contractelor de munca si a actelor aditionale, de emiterea adeverintelor catre salariati, de transmiterea raportarilor in Revisal, de intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale aferente salariilor. Mai mult decat atat, firma noastra de contabilitate este intotdeuna la zi cu ultimele modificari legislative cu incidenta asupra serviciilor de salarizare si administrare personal. Toate aceste lucruri devin grija si responsabilitate noastra. Noi va reprezentam ori de cate ori este necesar in relatia cu organele de control de la Inspectoratul Teritorial de Munca sau de la Administratia Financiara.
Serviciile noastre, va asigura respectarea celor mai importante acte normative in domeniu, respectiv:

Codul Muncii – Legea 53/2003 modificata si completata de Legea 40/2011
Legea 319/2006 privind sanatatea si securitatea in munca
Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor

Avantajele evidente pentru dvs ale externalizarii serviciilor sunt:
Reducerea costurilor directe si indirecte!
Cresterea calitatii serviciilor!
Concentrarea resurselor interne pe dezvoltare!